combatgirl.blogg.se

Bye dull brown, hello vibrant and warm mahogany💋

Ja känns bra faktiskt. Behövde en rejäl förändring kände jag efter den sista tiden av olika ups'n downs som jag haft. Självklart ser man bara det nytvättade burret just nu. Men kanske längre fram så slänger jag upp en stylad bild på hur det förändrats. Alltid härligt när man kan ge håret lite liv och rörelse.
 
Har vissa funderingar och tankar kring viss saker som jag vill och behöver göra. Saker som har med min framtid att göra. Men än så länge är mina händer fortfarande bundna och man kan inte hoppa in i saker och ting i blindo utan planering. Allt har sin tid och plats. Allt har en mening. Och självklart så jobbar man hårt för det man vill ha och behöver. Men ibland inser man också att hur hårt man än jobbar så är vissa saker i livet, som för andra är en självklarhet, inte ämnade för en själv. Antingen så accepterar man det eller så lägger man de planerna på is ett litet tag tills tiden är inne och mer passande. Och det är lite så jag känner att det är nu. 
 
Förutom att jag nu hamnat i en svacka, så känns det lite att samtidigt som allt kan gå fel faktiskt går fel så står tiden även still på nåt sätt. Jag kommer ingenstans. Ibland är det så panik och ångestfyllt att det är så man knappt vet hur man ska andas. Det tar stopp varje gång man vill ta ett andetag. Varför? 
Även själen gör ont. Något fattas där. Allt man hör ett öronbedövande eko. Samtidigt som ekot har sällskap av en oidentfierad sorg. 
Man försöker vara alla till lags, men det är ändå inte nog, inte tillräckligt vad man än gör eller ger. Men nu är det slut med det. Jag är inte mitt förgångna, jag vet ännu inte hur min framtid ser ut, men nuet... nuet är något jag vill lära mig ta till vara på. Leva varje dag till fullo och tänka på vad som gör mig lycklig. Eller i alla fall kan tänkas göra mig lycklig. Jag vill utvecklas på mina egna villkor, i min egen takt, efter mina egna krav. Men innan det ska börja utvecklas så ska jag försöka lära mig att börja andas igen. 
 
Untill next time alla mina små guldkorn, nu ska jag mot bättre vetande titta på romantikfilmen "The Lakehouse". Lite skrattretande att jag som inte tror på kärlek, själva konseptet eller dess existens, sitter och tittar på det. Bra skådisar i alla fall. Ha en fin kväll my lovelies ✨
Combatgirl sais Peace Out 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Sissi
skriven :

Kollar med på den...

Svar: Mmm lite mys är det allt 💕
Combatgirl78