combatgirl.blogg.se

Long time, no see...💕

Sorry, my lovelies för bristen på upplägg. Som ni själva vet så vill man ibland dra sig undan omvärlden och sluta sig i sin alldeles egna lilla bubbla. Och det är precis vad jag har gjort. När man har mycket att tänka på, mycket som oroar en, mycket som påverkar en så mycket att man till och med glömmer att man har ett arbetspass inbokat, ja då vet man att man behöver dra sig undan för att andas lite. Vi kan väll säga att det varit en ganska prövande vecka för mig och att jag nu försökt samla ihop lite trasiga bitar för laga dem. Men trots att man försöker samla krafterna och med nya tag försöka le inför allmänheten, så är självkänslan fortfarande ännu skör. 
Igår va jag hos mamma och firade hennes födelsedag. Mycket stojande med barnen som bråkade om vem som skulle få sitta i min famn och gosa med mig. Mitt hjärta nästan exploderar av kärlek till de underbara syskonbarnen, när jag väl får chansen att träffa dem. Finns inget jag inte skulle göra för mina syskonbarn. Jag har som sagt aldrig lyckats få egna, men mina 5 syskonbarn har alltid varit min stora tröst. Och till min stora lycka ska jag snart få ett 6e syskonbarn. Knappt en månad tills det lilla knytet anländer till oss.
Idag var man iväg och fixade massa ärenden hela dagen. Väldigt påfrestande irriterande ärenden. Men den dagen lättade en hel del när man fick träffa en vän som man inte sett på länge och sen luncha med en annan underbar vän. Sist vi var ute på egen hand hon och jag, var efter att hon fött sin yngsta dotter. Det va 3år sen. Så ni förstår hur uppskattad den timman var. Sen bestämde jag mig för att nu var det dags för en hårförändring, i alla fall vad gäller färgen. Jag hade en röd lyster i håret förr, men tänkte nu vill jag göra den mer intensiv. Jag hoppas den blir som jag önskar mig.
En stund innan jag kom hem började jag må ganska dåligt och smärtan började öka ganska successivt. Så det blev ingen träning idag. Imon är det i alla fall dags för ett nytt nattpass på det nya jobbet. det innebär att jag får vända på dygnet igen och sova bort dagen. 
Men nu alla mina fina guldkorn är film med självaste Orlando Bloom som gäller, allas vår snygga pirat, med lite vindruvor som tilltugg och sällskap.Ha det så fint my lovlies, för det tänker jag ha med min kudde som dejt. XOXO, Combatgirl 💋
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: