combatgirl.blogg.se

En tyst natt✨

Det är tyst i det täta mörkret, det är en stjärnklar natt.
Så tyst att det ringer i öronen, och av trötthet jag känner mig alldeles matt.

Tystnaden är påfrestande och får tankarna att vandra.
Tankar om hopp, önskan och drömmar som så många andra.

Hjärtat sörjer vad det alltid önskat sig men aldrig kan få.
Själen gråter över det alla ser men inte vill förstå.

Vad mitt hjärta än sörjer så har det ändå värme att ge till vem som än behöver.
Jag döljer min sorg och saknad, torkar dina tårar och din smärta jag tar över.

Ta min hand, låt mig ge dig all min styrka, en styrka bortom alla gränser och utan stopp.
Låt mig ge dig den värme du behöver, låt mig ge dig en ny anledning till hopp.

Det är tyst i det täta mörkret, det är en stjärnklar natt.
Tankarna går till dig, i sällskap av ett leende lika gnistrande som den värdefullaste skatt.

 

Underbart dag på alla sätt!

"Vänner är som stjärnor. Bara för att man inte ser dem hela tiden betyder det inte att de inte finns där." 
Well, det ligger mycket i det. Jag är lyckligt lottad som har många vänner som ständigt hör av sig för att höra ifall jag mår bra eller fråga hur jag mår. Idag har min telefon gått varm hela dagen pga sms, pm på facebook, vanlig mail, telefonsamtal, shit hade de kunnat skicka mig röksignaler för att ta reda på hur jag mår så hade de antagligen gjort det också. Det värmer så gott i hjärta och själ att det finns så många bryr sig om mig. När man minst anar det så hör de av sig till mig. Särskilt de som inte bor i samma stad som jag. Och de har senaste tiden prickat in det när jag behövt stödet och omtanken som mest. 
 
Dagen forsatte på samma sätt och sen var det dags att dra till KravMaga träningen. Den mannen rent av sopade golvet med oss idag med sitt pass. Tempot va högt idag och koncentrationen hög på fysträning. Flera gånger fick jag pausa och dricka när yrsel och svimkänslan tog över. Men passet i sig var sjukt bra och coachen grym. Det är bara min kondis som är uselt kass. Men jag hade som sagt väldigt roligt. Förutom att jag just nu känner mig lika mör som en bankad kyckling innan en  marinad. Så imorgon lär jag känna att jag lever kan jag lova.
 
Just nu ligger jag och tittar på "Die hard with a vengance". Det kan inte bli annat än jäkligt roligt med en kombo på Bruce Willis och Samuel L. Jackson. Jag dör av skratt och träningsvärken i magen protesterar redan. Så nu alla mina fina guldkorn ska jag titta färdigt på filmen och sen dejta Mr Pillow. Puss på er my lovlies och sov så gott.✨
Combatgirl signing out💋

En underbar dag på alla sätt💕

Min dag började med att jag fick ett pm på fb som fick mig att le. Det i sig är en väldigt bra början. Särskilt när det är en person man väntat på att få höra av men som inte kunnat höra av sig. En person som är stark och har kommit långt i livet men inte verkar kunna se det själv. 
Sen fortsatte dagen med att jag hade en tjejdag med min älskade systerdotter. Hon har länge velat testa zumba för barn. Och då såg jag till att ordna det som en överraskning till henne. Förutom att hon då trodde att det var förra söndagen det skulle äga rum. Men det verkade vara ett stort äventyr det här med att umgås med moster, dansa zumba och även bli överraskad med fika efter zumban. Hon fullkomligt bubblade över av glädje. Och det värmde gott i hjärtat vill jag lova. 
 
Jag vill gärna tro att om jag hade haft en dotter, så är det vad jag hade gjort ihop med henne. Haft tjejdag med henne med jämna mellanrum, ha lite egentid med henne så ofta jag kan.
Vad är då roligare än att göra saker tillsammans?Som fika, dansträning, filmkvällar fulla av mys, uppleva vad det innebär att älska någon så mycket som ett eget barn... Därför är mina älskade syskonbarn en stor tröst. 
 
Men just den här systerdottern är nog mer lik mig än jag gärna medger, hahahah. Jag är the queen of epic fails, och som det verkar så är min kära tandlösa sessa the princess of epic coments, hahahah. Hon är verkligen lika rolig som hon är söt. 
 
När jag väl lämnat av henne hos sina föräldrar så retades hon med sin mamma att hon minsann vart ute och fikat medans mamman inte varit det. Ja de är roliga de små liven. Sen var det bara för mig att vandra vidare hem och ätta igång med tvätten. Mindre roligt men måste göras. Imorgon är det dags för träning med gänget. Nåt jag sett fram emot ett bra tag nu. Behöver hålla mig igång för att inte tänka så mycket. 
 
Men nu mina fina guldkorn, är det dags för lite metime och avslappning. Ha en bra fortsättning på er söndagskväll. Sen är det dags för film. 
Puss och kram my lovlies💋
 
Combatgirl, Over'n Out💕

Trött, sleten och mörbultad...

 
Dagen började med att min fina vän, arbetskollega och granne knackade på i morse. Det blev lite småsnatter i nån timma innan jag satte igång för att göra mig redo för jobbet. Det var bara att sätta igång musiken så man kunde komma igång med lite tempo. 
 
Nu har det ju renoverats och blivit jättemysigt där i restaurangen på Vida Arena. Men när jag tog bilderna så va det fortfarande ljust, så man såg inte hur det ska se ut i den rätta belysningen. Men jag kan lova att det är myskänsla all the way. 
 
Efter flera timmars springande på jobbet så är jag nu välldigt trött och mina fötter är både ömma oh svullna. Så nu är det högläge i sängen som gäller och titta på det sista av filmen "Änglar och demoner". 
Men jag kan inte annat än säga att jag ändå, trots tröttheten, trivs med mitt jobb och mina fina kollegor. Sen att man har roliga kunder att ta hand om gör hela arbetspasset mycket festligare med skratt och humor.
 
Som ni ser så bjöd jag på lite fler bilder idag. 
Varav en av dem visar hur hårfärgen blev. Nu är den lite mörkare där också pga hårskummet som jag har i det. Men jag är nöjd med det. Sen kanske det ser annorlunda ut när jag ser till att det blir rakt också. 
 
Nä nu är jag trött mina fina guldkorn. Så jag ska nog krypa ner under täcket och krama kudden. 
För imorgon ska jag ta ett av mina älskade syskonbarn på ett zumbapass för barn. Hon kommer bli så glad eftersom jag vet att hon gärna velat prova det. 
 
Ha nu en underbar fortsättning på er lördagsnatt, my lovelies💕
Nattnatt, Combatgirl 💋

Film, frukt och pistagenötter...🎬

Kan det bli bättre? Nope. Det är helt perfekt. Med tanke på att alla är ute och festar nu när det är fredagkväll så innebär det lugn och ro i hela huset. Lucky me. Och som ni ser så är det "Captain America: The First Avenger" som gäller ikväll. 
 
Som tur är så har jag en ordentlig sovmorgon i morgon. Sen är det ett arbetspass på Vida Arena som gäller. För er som inte varit där än, så kan jag berätta att det är nyrenoverat och ser grymt bra ut där i restaurangen. Det är som ett helt nytt ställe med en helt ny atmosfär. Så om ni inte åkt dit än, gör det! Oavsett det är för en hockeymatch eller lunch. Ni kommer inte ångra er. 
 
Well well mina små guldkorn ute i natten.
Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig fredagskväll.
Nattnatt my lovlies ✨
All my love, Combatgirl 💋

Höstkväll✨

Ja, det är en underbar höstkväll idag. Jag tog min filt och kudde och satte mig ute på balkongen i soffan. Tänkte att det kanske kunde hjälpa mig att få bort migränen eller i alla fall lätta på den. Så nu sitter jag här ute och har det helt underbart mysigt. Frisk luft har aldrig skadat någon oavsett tid på dygnet. Jag skulle jobbat idag men så ringde man och berättade att jag inte behövde komma. Skulle nämligen suttit vak. 
Så det kanske blir till att gå till sängs tidigare idag ändå. Mycket har seglat igenom tankarna idag. Förvirrande saker som jag helst inte vill tänka på med tanke på allt annat jag har att tänka på just nu. All stress man är under för att man är så envist inställd på att lyckas med det man har som mål i livet. Men den största nackdelen är vad stressen även drar med sig. Migrän, yrsel, bröstsmärtor och en hel del annat jag helst inte vill ha men som jag redan haft idag.
 
En annan stressfaktor är när luren flippar efter att man uppdaterad OS i den. Alla mina bokade arbetstider blev omkastade och helt plötsligt fick de helt andra klockslag än vad de skulle vara bokade på. Vissa försvann helt. Så då fick man ju spendera en si så där ca 2h med att ringa samtal för att ta reda på alla bokade pass man har och vilka datum. Som tur är fick jag även lite fler arbetspass på köpet också. Det tackar vi för. 
 
Nehepp, alla mina guldkorn där ute. Det verkar inte bättre än att det kanske är dags att gå in och krypa i säng för att sova.
Ha nu en fin fortsättning på er kväll all my lovlies✨
Combatgirl, Over'n out 💋

Bye dull brown, hello vibrant and warm mahogany💋

Ja känns bra faktiskt. Behövde en rejäl förändring kände jag efter den sista tiden av olika ups'n downs som jag haft. Självklart ser man bara det nytvättade burret just nu. Men kanske längre fram så slänger jag upp en stylad bild på hur det förändrats. Alltid härligt när man kan ge håret lite liv och rörelse.
 
Har vissa funderingar och tankar kring viss saker som jag vill och behöver göra. Saker som har med min framtid att göra. Men än så länge är mina händer fortfarande bundna och man kan inte hoppa in i saker och ting i blindo utan planering. Allt har sin tid och plats. Allt har en mening. Och självklart så jobbar man hårt för det man vill ha och behöver. Men ibland inser man också att hur hårt man än jobbar så är vissa saker i livet, som för andra är en självklarhet, inte ämnade för en själv. Antingen så accepterar man det eller så lägger man de planerna på is ett litet tag tills tiden är inne och mer passande. Och det är lite så jag känner att det är nu. 
 
Förutom att jag nu hamnat i en svacka, så känns det lite att samtidigt som allt kan gå fel faktiskt går fel så står tiden även still på nåt sätt. Jag kommer ingenstans. Ibland är det så panik och ångestfyllt att det är så man knappt vet hur man ska andas. Det tar stopp varje gång man vill ta ett andetag. Varför? 
Även själen gör ont. Något fattas där. Allt man hör ett öronbedövande eko. Samtidigt som ekot har sällskap av en oidentfierad sorg. 
Man försöker vara alla till lags, men det är ändå inte nog, inte tillräckligt vad man än gör eller ger. Men nu är det slut med det. Jag är inte mitt förgångna, jag vet ännu inte hur min framtid ser ut, men nuet... nuet är något jag vill lära mig ta till vara på. Leva varje dag till fullo och tänka på vad som gör mig lycklig. Eller i alla fall kan tänkas göra mig lycklig. Jag vill utvecklas på mina egna villkor, i min egen takt, efter mina egna krav. Men innan det ska börja utvecklas så ska jag försöka lära mig att börja andas igen. 
 
Untill next time alla mina små guldkorn, nu ska jag mot bättre vetande titta på romantikfilmen "The Lakehouse". Lite skrattretande att jag som inte tror på kärlek, själva konseptet eller dess existens, sitter och tittar på det. Bra skådisar i alla fall. Ha en fin kväll my lovelies ✨
Combatgirl sais Peace Out 

Long time, no see...💕

Sorry, my lovelies för bristen på upplägg. Som ni själva vet så vill man ibland dra sig undan omvärlden och sluta sig i sin alldeles egna lilla bubbla. Och det är precis vad jag har gjort. När man har mycket att tänka på, mycket som oroar en, mycket som påverkar en så mycket att man till och med glömmer att man har ett arbetspass inbokat, ja då vet man att man behöver dra sig undan för att andas lite. Vi kan väll säga att det varit en ganska prövande vecka för mig och att jag nu försökt samla ihop lite trasiga bitar för laga dem. Men trots att man försöker samla krafterna och med nya tag försöka le inför allmänheten, så är självkänslan fortfarande ännu skör. 
Igår va jag hos mamma och firade hennes födelsedag. Mycket stojande med barnen som bråkade om vem som skulle få sitta i min famn och gosa med mig. Mitt hjärta nästan exploderar av kärlek till de underbara syskonbarnen, när jag väl får chansen att träffa dem. Finns inget jag inte skulle göra för mina syskonbarn. Jag har som sagt aldrig lyckats få egna, men mina 5 syskonbarn har alltid varit min stora tröst. Och till min stora lycka ska jag snart få ett 6e syskonbarn. Knappt en månad tills det lilla knytet anländer till oss.
Idag var man iväg och fixade massa ärenden hela dagen. Väldigt påfrestande irriterande ärenden. Men den dagen lättade en hel del när man fick träffa en vän som man inte sett på länge och sen luncha med en annan underbar vän. Sist vi var ute på egen hand hon och jag, var efter att hon fött sin yngsta dotter. Det va 3år sen. Så ni förstår hur uppskattad den timman var. Sen bestämde jag mig för att nu var det dags för en hårförändring, i alla fall vad gäller färgen. Jag hade en röd lyster i håret förr, men tänkte nu vill jag göra den mer intensiv. Jag hoppas den blir som jag önskar mig.
En stund innan jag kom hem började jag må ganska dåligt och smärtan började öka ganska successivt. Så det blev ingen träning idag. Imon är det i alla fall dags för ett nytt nattpass på det nya jobbet. det innebär att jag får vända på dygnet igen och sova bort dagen. 
Men nu alla mina fina guldkorn är film med självaste Orlando Bloom som gäller, allas vår snygga pirat, med lite vindruvor som tilltugg och sällskap.Ha det så fint my lovlies, för det tänker jag ha med min kudde som dejt. XOXO, Combatgirl 💋

Look at me working that navyblue uniform... 💕

Ja här var det en helt annan uniform än den jag använder på sjukhuset var det då ja. Igår va min första natt på det äldreboendet och nu är jag en bit in på min andra natt. Jag är van vid högre tempo än det som finns här oavsett det gäller dag eller natt. Så just nu känns det lite ovant att inte kunna göra det jag gör i normala fall. Men det är mycket att ta in ändå med tanke på att arbetsplatsen är ny för mig. Det är nya rutiner, fyra avdelningars boenden att lära sig namnen på, åkommor och en himla massa annat. Lära känna alla nattkollegor. Så det är rätt intressant i sig. Det är ett jäkla hejhå. Jag sov hela dagen, men på väg till jobbet så började jag kallsvettas nåt så hemskt, yrseln och illamåendet tog fart. Migränkänningarna hade satt igång. Så det var bara att försöka få i sig medicinen och hoppas på att det ska lätta. För att jag skulle piggna till började jag knapra dextrosol och dricka Celcius. Det hjälpte och en stund senare var jag mig själv igen.
Men nu så alla mina fina guldkord ute i natten, så är det dags för mig att göra en ny runda ute på avdelningarna snart. Så jag önskar er en redigt god natt och att ni får sova så gott när ni går och lägger er.
Combatgirl sais sweet dreams my lovlies 💋💕
 

Inte en lugn stund...

Ja just det, inte en lugn stund sen jag gick upp i morse. Vaknade av att jag hade huvudvärk efter alla vakna stunder under natten. Den ena mardrömmen efter den andra och som man inte ser nån anledning till. Hur som helst, så började jag min dag med att sätta mig på balkongen med min frukost och bara njuta av solen som ännu skiner i sin sommarglans trots att det redan är september. Men jag klagar verkligen inte. Hösten och vintern kommer göra oss sällskap snart nog ändå, så jag tackar och tar emot så länge värmen är kvar. 
Fortsatte mitt donande hemma innan jag drog till systrami för att fixa lite grejer innan jag drog hem igen för lite matlagning. Jag blev sugen på Chli Con Carne idag. Men jag satte min egen lilla spinn på det istället vad gäller en del ingridienser och kryddor. Man ska ju inte behöva tillkalla brandkåren när man ska äta för att man fräter hål på munnen. Inte för att man klagar på den manliga fägringen som brandkåren erbjuder utöver sin ytterst höga yrkes kompetens, men tror nog de hellre lägger den arbetskraften där de verkligen behövs och kan rädda liv, hahaha. Anywhoooo... Jag hade inte nåt passande bröd till maten så jag bestämde mig för att koka pasta till den. Och stilla dig mitt hjärta vad gott det var. Matkoma på 3 röda och UTAN brännhål i munnen. Efter att ha vilat lite, donat lite till så var det äntligen dags för oh so talented Denzel Washington i filmen "Unstoppable". En välldigt sevärd film om du inte har sett den. Så nu ska jag kolla på filmen i sällskap av lite vindruvor o lite chips. Man kan ha det sämre. Sen sova för att gå upp och preppa inför mitt nattpass på ett av mina många jobb. 
Untill next time alla mina fina guldkorn där ute i natten, så önskar jag er en fortsatt trevlig söndagskväll ✨
Combatgirl sais nightnight my lovlies💕

Vart tog tiden vägen??

Ja det kan man undra. Dagen började välldigt segt av konserten som bestod av en hel trumorkester i huvudet som var nära att explodera. Efter att ha klunkat vatten som en annan kamel under dagen blev det så småning om bättre. Sen var det bara att sätta igång med vad jag skulle göra under dagen. Och det innebar att jag skulle samla alla böcker, apparater och andra saker jag ville ha sålt som jag ändå inte använder. Nu har jag lyckats bli av med en del saker i alla fall. Så det känns nice att få det ur vägen och samtidigt tjäna på det. Skadar aldrig med en extra peng att lägga undan till en regnig dag som man säger.
Igår var jag ute och spelade bowling med mina vänner som också jobbar inom vården. Trots att jag förlorade stort, och då menar jag BIG TIME, så hade jag sjukt roligt. Rännan hade tydligen bestämt sig för att bli min bästa vän under spelet. Men jäklar vad jag skrattade och hade roligt med gänget. Man har inte alltid tid att träffas och umgås med vare sig familj eller vänner eftersom man nästan är bosatt på jobbet. Så när man väl ses är det härligt att bara släppa allt för en stund och bara få andas lite. Att få slappna av och ha lite roligt. Det behöver inte vara något stort. Oftast är allt som är mysigt i all sin enkelhet det man behöver mest. Det gäller bara att kunna uppskatta det lilla i livet. För kan man inte uppskatta det lilla så kan man inte heller uppskatta det stora. 
Just nu sitter jag och tittar på "The Blind Side" med Sandra Bullock. Den filmen kan jag se hur många gånger som helst, och bölar gör jag lika mycket som jag storskrattar varje gång. Jag älskar den filmen och det budskap den sprider. 
Mina fina guldkorn där ute, vart ni än befinner er, så önskar jag er en underbar fortsättning på er lördagskväll. I know I am ✨
Combatgirl signing out for the night 💋

Lycklig och nöjd ...

Idag blev balkongen nymålad i en fräsch vit färg. Det fick mig att bli piggare och plötsligt var det full rulle på mig. Jag fixade en ny omklädning till soffdynan i glad och fin gul färg som visade sig vara fin till den ljusgula duken på bordet. Tidningstället fick stå jämte med lite bling i rött, orange och gult. Sen gick jag och letade upp mina lycktor som hängdes upp och hade oranga färger också. En ljuslykta på bordet och allt va som jag ville ha det. Hela lägenheten är som jag vill ha den nu också förutom att jag bara har gardinerna kvar att hänga upp i vardagsrummet. 
Men nu ikväll så ska jag träffa arbetskollegor för lite bowling. Kommer knappt ihåg när jag spelade det senaste. Så det kommer bli så sjukt kul att träffa dem och göra nåt ihop.
With that beeing said alla mina guldkorn, så önskar jag er en fin fredagskväll. För det tänker jag minsann ha.
Combatgirl kisses my lovlies 💋💕

Full rulle hela dagen...

Hej hopp alla mina fina guldkorn där ute. Det är redan torsdagkväll igen och jag har hållit igång hela dagen. Dagen började visserligen välldigt segt och det kändes som att kroppen gått ett par ronder med en björn och förlorat flera gånger om och lite till. Så ja, det va en träningsvärk som hette duga vill jag lova. Till slut så kom jag upp i alla fall och började plocka lite hemma. Sen fick jag mig ett ryck och började storstäda balkongen eftersom vädret var så fint. Så fick man då en knackning på dörren som visade sig vara målarna som hade tänkt måla min balkong. Eftersom jag va mitt uppe i städningen så sa de att de kunde komma tillbaka imorgon bitti istället och på så sätt kan börja måla hos min granne istället.
Mina tomatplantor fick tillfälligt flytta in i köket i några dagar tills de får återgå till sin plats på balkongen. Sen blev det lite mer plockande tills det var dags för tvätten som nu snart är färdig också. Känner mig mer än bara nöjd med min dag.
Sitter nu med en hög med goda pistagenötter, ett glas iskall äppeljuice och tittar på vad som många suckar över och kallar eyecandy. Jupp, you guessed it. Självaste Jason Stathham i filmen "The Transporter 3". YEAH BABY!!!! Ni kan ju inte annat än hålla med, mannen är ju helt awesome på alla sätt. 
Nu så mina små guldkorn där ute, ska jag springa ner för femtio elfte gången till tvättstugan och vika det sista av tvätten som är kvar innan jag myser ner mig framför tv'n igen. Man kan inte känna annat än förnöjsamhet efter allt man gjort idag.
Önskar er alla mina fina guldkorn där ute en fortsatt underbar torsdagskväll. För det tänker jag ha ✨
Combatgirl sais Over'n Out my lovlies 💋💕

ÄNTLIGEN...

Idag var verkligen en bra dag för mig. Så här bra har jag inte mått på länge, helt underbart. Idag blev det lite samtal som vanligt för planerade möten och lite vila innan det var dags att göra mig i ordning för träningen. Jag var lite nervös och orolig för hur jag skulle klara mig med tanke på hur jag mått sista tiden. Särskilt som senaste gången jag tränade KravMaga med gänget va under graderingen i juni. Så man kände ju sig lite ringrostig men, jäklar va roligt det var att känna hur man sakta men säkert kom in i det igen. Det va länge sen man svettades så mycket av ett träningspass eller kände hur det kunde bränna i musklerna av ansträngning.
Något som förvånade oss alla var att coachen vi hade idag är ganska känd för att ge oss redigt intensiva fyspass. Man bokstavligt talat känner att man när som helst kommer börja kräkas av ansträngning om man inte får vila snart. Men idag så drog han ner på hela det fyspasset och istället för att ge oss 25•4 i armhävningar som han brukar göra så blev det bara 25 armhävningar. Så ni förstår min och alla andras förvåning. Men det funkade bra för min del att "mjukstarta". Men jäklar säger jag ändå vad svettig man var. Alldeles genomvåt. Som sagt så är det helt underbart att ha fått börja träna igen.
Min belöning blev en hel sub från Subway med alla grönsaker som finns utom "khalapeno on a stick", hahahah. Men den satt finfint vill jag lova. Och nu sitter jag mätt, mör men lycklig och nöjd och tittar på "Gisslan" med Bruce Willis. Jupp man kan ha det sämre antar jag. Förhoppningsvis kommer jag inte ha en mördande träningsvärk imorgon. 
Ha det nu så fint alla mina fina guldkorn där ute✨
Combatgirl sais Peace Out my lovlies 💋💕

En underbar dag i solen...

Dagen började med att mobilen gick varm av alla sms jag fick av vänner som ville ses idag. Med tanke på hur soligt och fint det var så blev jag självklart sugen på att komma ut lite. Särskilt med tanke på hur konstig jag känt mig de senaste dagarna. Efter att ha börjat med min medicin igår kände jag att jag mådde bättre och kände att solen skulle göra mig gott. Så eftermiddagen spenderades nere på stan med mina vänner och två söta småttingar. Med tanke på att vi inte hade setts på länge så hade vi välldigt mycket att prata om och ta igen.
Några timmar senare var det dags för mig att gå och hämta min systerson på dagis för att möta upp med syrran som skulle hämta dottern från förskolan. Därefter var det att gå och hälsa på min mamma och syster som kom hem igår från sin semester i Libanon. Väl där så träffar jag mina systrar och resten av mina syskonbarn. Så ni kan ju föreställa er hur det lät hemma hos mamma när 5 kids i åldrarna 8månader till 6år möts och ljudvolymen steg "några" snäpp. Det va rena cirkusen ett tag, hahaha. Men det är alltid lika härligt att se dem allihopa hur högljutt det än blir. Och snart så föds ju en söt liten bebis till. Nåt jag verkligen ser fram emot.
Sen var det dags att jag och syrran med familj att åka upp till vår moster och hälsa på, också för att hon kom hem från Libanon. Efter ännu mer fika och skratt så var det dags för mig att äntligen gå hem. Jag var nöjd med min dag, mest för att jag inte kände av yrseln eller illamåendet jag hade känt av de senaste dagarna. Något jag funderade på att det kunde bero på är att jag antagligen fått kristallsjukan igen. Nåt jag hade för 3år sen och hade just samma symtom och lite till. Verkligen obehagligt. Men nu ligger jag hemma, och är mer än bara nöjd med min dag. 
Ok alla mina fina guldkorn där ute. Jag hoppas ni får en awesome fortsättning på er kväll. I know I will... 💕
Combatgirl sais Peace Out my lovlies 💋

Den här dagen sög ganska så ordentligt...

Ok... Det är ju redan konstaterat att det inte blev någon träning för mig idag. Därav min stora irritation. Allt va fixat och färdigt. Jag till och med hann med en hel del jobbrelaterade samtal. När det va gjort så begav jag mig ner till apoteket för att göra några viktiga inköp. Men halvvägs ner börjar yrseln göra sig välldigt påmind. Det började snurra framför mig och det kändes som att det gungade under fötterna på mig. Jag lyckades ta mig hela vägen till apoteket i alla fall och handla det jag skulle. Men på vägen hem började jag bli ordentligt yr igen och kallsvetten sipprade fram på ett obehagligt sätt. När jag väl lyckades ta mig upp till lägenheten så andades jag tungt, hjärtat hamrade på i rasande fart, jag va kritvit i ansiktet och kläderna genomvåta av kallsvetten. Det såg inte bra ut någonstans. En timma senare när jag trodde att det lugnat ner sig och jag satte mig på sängkanten, som tur var, så svartnade allt helt plötsligt och jag tuppade av för ett ögonblick.
Så pga det så var det bara att ta det säkra före det osäkra. Som min coach sa, så är det inte direkt Friskis & Svettis träning vi kör med, utan fullt ös och en fysiskt krävande kampsport. Så att trilla ihop som en potatissäck mitt under träningen är varken optimalt eller något vidare graciöst eller smickrande. Så ja, jag var mer än lagom irriterad att behöva missa träningspasset igen och muttrade rätt så flitigt på alla språk jag kunde och antagligen på några stycken påhittade också. Men så är man ju vårdutbildad och måste tänka logiskt ur den synvinkeln på vad som är ok och vad jag borde göra så det inte blir värre. Svaret blev då att ligga kvar hemma och försöka bli bättre. Ja det suger, BIG TIME I might add. *Mutter, mutter*
Aja, snart är det ju onsdag och då får jag hoppas att jag är återställd. Nu ska jag kolla vidare på "Get Smart". Kan inte sluta skratta när jag ser den filmen. Helt galet rolig är den. Särskilt när en av karaktärerna får sig ett rejält slag med häftapparaten mot pannan av The Rock, hahah.
Så nu önskar jag er alla mina fina guldkorn där ute en fin fortsättning på denna måndagskväll.✨
Untill next time and update...
PEACE OUT my lovlies 💋

YEAH BABY!!! Då var det dags igen...

Jupp, och då blir det all in. Nu har jag ÄNTLIGEN införskaffat alla nödvändiga skydd som behövs. För fram tills nyligen så gick jag med bara vissa skydd och tyckte att jag klarade mig bra. Men det går ju inte att låta det "gå bra" hur länge som helst. Så de nyaste i raden jag hade köpt va ett par handskar och en ny susp istället för den jag hade. Funderar på att köpa lindor till handlederna också. Vi får se längre fram. Det skadar inte att ha dem i alla fall.
Men hur som helst, fram tills idag så hade jag missat varenda pass pga jobbet. Så idag ska jag äntligen återförenas med det bästa gänget som finns att träna med. Grymma coacher och awesome gruppkompisar som man tränar med. Det kan inte bli bättre. Och även om träningspasset sopar golvet med en rent fysiskt att man känner hur hela kroppen skakar efreråt, så är det värt varje minut, varje blåmärke Och all träningsvärk man har efteråt. För oavsett hur ont man än har efteråt så vet man med sig att man gett allt och mår sjukt bra efteråt. Det ska bli sjukt kul att börja igen, men måste som sagt bygga upp min kondis igen som gått tillbaka och blivit sämre än kass. HOLY CRAP säger jag bara. Men med förnyade krafter, bra mentalitet och fina människor som stöttar och hjälper en med vad man än behöver förbättra så kan det inte gå annat än framåt.
Ok, mina guldkorn, det va allt för tillfället. I will be back with an update senare under dagen efter mitt träningspass för att berätta hur det har gått. Combatgirl sais Peace Out 💕

Blue rose...

I give you this blue rose as a resemblance to me.
It's different, not as popular as the rest of the roses, nothing like everyone wants me to be.
Take me to your heart, please give me a chance.
Lift me up, I want to sing and dance.
I have a whole lot in me, I've got alot to give.
But if I don't get a fair chance, how am I supposed to live?
I'm just like this rose, diffrent and blue
But treat me right and I'll give you my heart, so big and true.
I give you this rose, I give you me.
Love me, treat me well and I promise that there's a whole lot more of me to see.